Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η Fey λέει για τον *μπαμπάκα* της και άλλα πολλά!





Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006627587245

Κατά πόσο σε βοηθάνε, Φαίη, τα σχόλια των αναγνωστών στην πορεία συγγραφής; Γράφεις αυθόρμητα ή ξέρεις ακριβώς πώς θα εξελιχθεί; 



Τα σχόλια και η εξέλιξη της ιστορίας με βοηθάνε προσωπικά ετσι ώστε να μπορώ να συνεχιζω να γράφω και να ικανοποιώ τους αναγνώστες όσο πιο πολύ μπορω.. Τώρα τα κεφάλαια.. Ναι μεν εχω σκεφτεί πως θέλω να εξελιχθεί η ιστορία αλλά υπαρχουν μέρες που δεν εχω καταφέρει να σκεφτώ.. Ειτε γιατί είμαι πιεσμένη ειτε επειδή δεν εχω χρονο.. Τέτοιες μέρες τα κεφάλαια είναι αυθόρμητα..

Πώς εμπνεύστηκες την ιστορία "Ο Μπαμπάκας μου"; Υπάρχουν αληθινά γεγονότα ή/ και πρόσωπα μέσα;



Λοιπον αρχικα η ιστορία μου ηθελα να έχει το νόημα οτι 'δεν υπάρχει απαγορευμένη αγάπη' ετσι προσπάθησα να σκεφτώ το πιο ακραίο πράγμα.. Και πιστεύω πως το κατάφερα.. Τώρα αληθινά γεγονότα ναι υπαρχουν αρκετά, ηθελα να συνδεσω λίγο απο την πραγματική μου ζωή με την ιστορία και το εκανα..



Ποια είναι η σχέση σου με τον πατέρα σου; Συμφωνείς με τον Φρόιντ, ότι δηλαδή υποσυνείδητα κάνουμε σχέση με ανθρώπους που φέρνουν κοινά χαρακτηριστικά με τους γονείς μας; Έχεις εσύ παρατηρήσει κάτι τέτοιο στις σχέσεις σου; 



Η σχέση με τον πατερα μου σίγουρα δεν είναι σαν αυτή της Γεωργίας και του Μανου.. Εχουμε μια κανονική σχέση πατέρας και κόρης απλως με αρκετά περισσότερη  αδυναμία.. Με το Φρόιντ ναι συμφωνω άλλωστε αν δεν το εκανα δεν θα έγραφα και την ιστορία που γράφω.. Στις σχέσεις μου οχι δεν εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. Προς το παρών τουλάχιστον οχι..

Έχεις κάποια σχέση τον τελευταίο καιρό; 



Οχι δεν εχω καμια σχέση.. Πρόσφατα βγηκα απο μια και δεν μπορώ να πω οτι είμαι ερωτευμένη και κολλημένη όπως τα περισσότερα κορίτσια είναι μετα απο έναν χωρισμό.. Αντιθέτως προχωρώ μπροστά.. 



Αγαπημένο σου συγκρότημα; Τι θα τους έλεγες αν τους συναντούσες;  



Well.. Directioner.. Ξέρω εγώ και αλλά τοσα κορίτσια στον κοσμο!! XD Αν τους συναντούσα.. Αλήθεια δεν εχω ιδέα!! Μάλλον θα εκλεγα και δεν θα έλεγα τίποτα.. 

Μια ενοχική σου απόλαυση είναι... 



Ενοχική απόλαυση...Όχι....       
...ενοχικές σκέψεις πολλές!!



Τι συμβουλή θα έδινες σ' έναν νέο συγγραφέα;



Λοιπον η συμβουλή μου θα οτι απο την στιγμη που θα γράψει μια ιστορία θα έχει και τα αρνητικά της σχόλια.. Εγώ συγκεκριμενα εχω λάβει αρκετά πρωσοπικά σχόλια τα οποία ηταν δυσάρεστα αλλά δεν τα παράτησα.. Αυτό θα ηθελα.. Να μην τα παρατήσουν και να είναι δυνατή!! 

Υπέροχα. Κάτι άλλο που θέλω να σε ρωτήσω, Φαίη, εσύ ποια θρησκεία ακολουθείς;  



Ορθόδοξη και εκτιμαω αρκετά τους βουδιστές!! Εννοώ είναι στην καθημερινότητά μου.. Εχω φίλες δηλαδή που ακολουθούν αυτή την θρησκεία και άνετα θα μπορουσα να την ακολουθησω και εγώ..



Τέλος, πώς είναι ο τέλειος άντρας για σένα; Πες μας 5 στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.


Τέλειος άντρας!!
• Γοητευτικός 
•Γλυκος 
•Προστατευτικός 
•Ειλικρινής 
και  αυτό που λέμε •Καλη καρδιά..

Ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη, Φαίη!


Παρακαλώ, χαρά μου ήταν...


>

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

"Έγινα ρεζίλι σε όλους τους συμμαθητές μου"


-CookieP-


Google+: FCK. Cookies
Προσωπικό Snapchat: xeniachio
Wattpad snapchat: xeniachiony

Πες μας λίγα πράγματα για τη νέα σου ιστορία "10 ways to get a boyfriend". Σε τι διαφέρει απ' τις προηγούμενες και γιατί αξίζει να την διαβάσει κάποιος;  



Η καινούργια μου ιστορία βασίζεται στην ωμή πραγματικότητα.Δεν ηθελα να ειναι η συνηθισμένη ιστορία αγάπης ενός κακού παιδιού και μιας κοπέλας.Αρχικα ο πρωταγωνιστής μου ειναι έξτρα κακός,ύπουλος και τρομακτικός.Η πρωταγωνίστρια απο την άλλη ειναι το ακριβώς αντιθέτω.Η Αρτεμις ειναι πολυ ντροπαλή και ακοινώνητη,για αυτόν τον λόγο δεν έχει φίλους...Και το διαφορετικό σε αυτήν την ιστορία ειναι πως η Αρτεμις δεν ειναι ερωτευμένη μαζί με τον Αχιλλέα,τον πρωταγωνιστή.Αντιθετως θα ζητήσει την βοήθεια του για ενα συγκεκριμένο αγόρι...Με αντάλλαγμα φυσικά!

Ποια είναι η συμβουλή σου σε όσες ψάχνουν όντως για μία σχέση στη ζωή τους; Εσύ έχεις κάποια σχέση; 



Η συμβουλή μου ειναι να είστε ο εαυτός σας,οτι και να κάνετε. Εαν αυτός που θέλετε δεν σας θελει μια εσείς δεν θέλετε δέκα. Αυτον τον καιρό ειμαι στην πορεία στο να ξεπεράσω κάποιον ο οποίος δεν ηταν απο την αρχή το κατάλληλο άτομο για εμένα.Το γνώριζα και η ίδια αλλά δυστυχώς τον ερωτεύτηκα.Δεν είχαμε ποτέ σχέση απλά μιλάγαμε,για να ξεκαθαρίσω



Πιστεύεις στην αληθινή φιλία;  


Πιστευω στην αληθινή φιλία.Απλα πρέπει να ψάξεις πολυ καλα για να βρεις το άτομο που ταιριάζετε απόλυτα.Δεν έχω προδοθεί ποτέ απο φίλο...ήμουν με μια κοπέλα ενα χρόνο και φιλη αλλά τελικά ξεκοψαμε η μια απο την άλλη.Οχι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο,απλά απομακρυνθήκαμε.Ακομη στεναχωριέμαι για αυτο.Μια φορα ένιωσα ερωτικά για κάποιον,και αυτός ηταν το παιδί που ανέφερα παραπάνω :") ηταν τελείως unexpected! Μου μίλησε μια μερα και δεν ειχα και την καλύτερη άποψη για αυτόν,επειδή το πρώτο πραγμα που ανέφερε την Τρίτη φορα που μιλήσαμε ηταν περί σεξ.Με έκανε να νιώσω άβολα και τον αντιπαθηςα λιγο διότι δεν γνωριζόμασταν καν!Ουτε που είχαμε δει ο ένας τον άλλο!Αλλα καθώς μιλάγαμε κάθε μερα άρχιζα σιγά σιγά να τον ερωτεύομαι. Αποδειχτηκε ομως μια μεγάλη ψωνάρα που μιλούσε ταυτόχρονα με άλλες δέκα κοπέλες.

Φοβάσαι καθόλου για το μέλλον σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο;



Φοβαμαι πιο πολυ για το μέλλον στον επαγγελματικό τομέα.Ξερω τι θέλω να γίνω,αρχιτέκτονας ειναι το όνειρο μου,αλλά δεν ξερω εαν θα βρω δουλειά. Πιθανοτατα να πάω στην Αγγλία αλλά τίποτα δεν ειναι σίγουρο... 



Αγαπημένο σου συγκρότημα; Τι θα τους έλεγες αν τους συναντούσες; 



Arctic Monkeys all the way!Αγαπω τα τραγούδια τους, απλά. 

Εμμ,πιθανότατα να λιποθυμούσα και να τσίριζα σαν χαζογκομενα εαν τους έβλεπα μπροστά μου.Kidding!Το ξερω δεν ειμαι αστεία...Πιθανότατα να τους ζητούσα μια φωτογραφία αλλά δεν νομίζω να τους ρωτούσα κάτι.Απλα λατρεύω την μουσική τους.

Στηριζόμενος στην ιστορία "Vodka Baby"  εσύ είσαι φαν του αλκοόλ; Ποιο είναι το αγαπημένο σου κοκτέιλ; Έχεις μεθύσει τόσο που να έχασες τον έλεγχο; 

Φυσικα και ειμαι!Δεν ειμαι μπεκρού ή τίποτα τέτοιο!Απλα οποτε πάω σε κλαμπ ή σε κανα ρεμπετάδικο θα πιω κανα δυο ποτάκια(που βγαίνω μια φορα στο τόσο).Το αγαπημένο μου κοκτέιλ θα μπορούσα να πω πως ειναι το sex on the beach...Ναι,έχω μεθύσει μια φορα και απο τοτε προσέχω παρα πολυ με τις ποσότητες που πίνω.Ηταν στο περσινό αποκριάτικο πάρτυ του φροντιστηρίου μου...το ξερω,τραγικό!Ειχα πιει ήδη τρεις μπίρες και ήμουν στην τεταρτη όταν ηρθε στο πάρτυ και ενα παιδί που μου άρεσε,τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος μου...Άρχιζε να με κερνάει σφηνάκια και εγω η χαζη τα έπαιρνα ενα ενα απανωτά!Δεν ειχα φάει κιόλας οποτε φαντάζεσαι...Έγινα ρεζίλι σε όλους τους συμμαθητές μου,στο αγόρι που μου άρεσε αλλά και στους καθηγητές μου.Ηθικο δίδαγμα,να πίνεις με γεμάτο στομάχι και με όριο. Οποτε βλέπεις πως ζαλίζεσαι αμέσως σταματάς και πίνε πολυ νερό. Ααα και ποτέ να μην επηρεάζεσαι απο τον οποιοδήποτε,κακό στον εαυτό σου κανεις.



Ποια είναι η γνώμη σου για την εγκυμοσύνη στην εφηβεία; 



Κοιτα,όταν κανεις σεξ χωρις προφυλάξεις ειναι αναμενόμενο να μείνεις έγκυος.Οποτε πιστευω πως όσες το κάνουν αυτο θα έπρεπε να κρατήσουν το παιδί και να μην το ρίξουν.Πρεπει όλοι να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των πράξεων μας.Το ξερω πως κάτι τέτοιο θα ειναι δύσκολο αλλά ποτέ δεν θα σκότωνα μια ζωούλα για δίκη μου χαζομαρα.

Τέλος, θα σου δώσω από δύο επιλογές από διάφορα πράγματα και θέλω να μου διαλέξεις ένα. 

Έρωτας ή σεξ;



Έρωτας 



Νησί ή βουνό;


Νησί 

Τηλεόραση ή σινεμά; 



Τηλεόραση

Καλοκαίρι ή χειμώνας; 


Καλοκαίρι



Ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη!


Εγώ ευχαριστώ!


>

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Η *SPECIAL* HANNAXALKIDA!





       instagram: https://instagram.com/_lxzito/


Από πού πηγάζει η κεντρική ιδέα της ιστορίας Make us special; 


H κεντρική ιδέα για την ιστορία "Make Us Special" πηγάζει κυρίως από την σύγχρονη κοινωνία, το πως οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τους διαφορετικούς ανθρώπους, τους πιο ιδιαίτερους αλλά επίσης η ιστορία πηγάζει και από την διαφορετικότητα που έχουν οι άνθρωποι για το πως νιώθουν εσωτερικά με το αντίθετο που δείχνουν προς τα έξω.

Πιστεύεις ότι υπάρχει αρκετή υποστήριξη για άτομα με ειδικές ανάγκες; 


Πιστεύω πως το ελληνικό κράτος δεν έχει φτάσει στο σημείο να βοηθά τα άτομα με ειδικές ανάγκες στο έπακρο, έχει δώσει μια βοήθεια αλλά νομίζω ότι βρίσκεται ακόμη στην αρχή.



Τι συμβουλή θα έδινες σε ένα άτομο με αναπηρία που αντιμετωπίζει την διάκριση; 


Η συμβουλή που θα του έδινα θα ήταν η εξής, "Γεννήθηκες με μια ιδιαιτερότητα που σε κάνει να ξεχωρίζεις από όλους τους άλλους και αυτό είναι υπέροχο, δεν είσαι ίδιος με τη μάζα. Είσαι δυνατός και ιδιαίτερος και έτσι κάνεις τον κόσμο μας πιο δυνατό που στέκεσαι με ψηλά το κεφάλι και δε διστάζεις και τον κάνεις ακόμη πιο ιδιαίτερο που απλά υπάρχεις. Αξίζεις πολύ περισσότερα από ότι σου δίνουν κάποια απάνθρωπα άδικα άτομα εκεί έξω." 

Θα προτιμούσες να ήσουν κωφάλαλη ή τυφλή; 


Θα προτιμούσα να ήμουν τυφλή, γιατί έτσι θα είχα τη δυνατότητα να φαντάζομαι τα πράγματα και τους ανθρώπους που δε θα μπορούσα να δω με έναν δικό μου τρόπο, στα μέτρα μου, δίχως κάποιες φορές να αντικρίζω τη "σαπίλα" του σήμερα.



Εσύ, Άννα, ακολουθείς την μόδα; Ποιο είναι το αγαπημένο σου αξεσουάρ; 


Δεν ακολουθώ ιδιαιτέρως τη μόδα, μα κάτι προσπαθώ να κάνω και εγώ! :Ρ Μου αρέσει πολύ ένα κολιέ με μισοφέγγαρο που έχω.

Πιστεύεις στον γάμο; Εσύ έχεις κάποια σοβαρή σχέση; 


Δεν έχω σχέση αυτήν την περίοδο και επίσης για να απαντήσω και στο πρώτο ερώτημα, δεν πιστεύω στον γάμο. Δεν πιστεύω πως με την διαδικασία αυτή το ζευγάρι ανυψώνει περισσότερη την αγάπη του, ή κάτι άλλο γενικότερα. Πιστεύω για εμένα πως ένας γάμος δεν θα ήταν αυτό που πραγματικά θα ήθελα για μένα και το σύντροφό μου. Ο γάμος είναι απλά ένα χαρτί που δε θα μου εξασφαλίσει τίποτα, ούτε καν το "για πάντα" . Η αγάπη, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι είναι αυτό που θα εξασφαλίσουν το "για πάντα" αν χρειαστεί.



Μάλιστα. Έχεις περάσει ποτέ μεγάλα διαστήματα κατάθλιψης; Αν ναι, πώς τα ξεπέρασες;  


Ναι έχω περάσει μεγάλα διαστήματα κατάθλιψης και πιστεύω ότι είναι από τα πιο στενόχωρα μα σημαντικά κεφάλαια για τη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι άλλη μια μάχη μέσα στον τεράστιο πόλεμο της ζωής που πρέπει να παλέψεις για να νικήσεις και να πάρεις κάτι από αυτό. Στην περίπτωση αυτή το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις σε κάποιον, να πεις τα πάντα, να ζητήσεις  βοήθεια γιατί σε εκείνη την περίοδο της ζωής σου είσαι πραγματικά "σπασμένος" και τίποτε δεν κολλάει τα κομμάτια σου μόνο με τη δική σου βοήθεια. Θέλεις σίγουρα τη βοήθεια κάποιου άλλου. Δεν ξέρεις πόσο καιρό θα σου πάρει να γίνεις καλά, μα η συμβουλή μου είναι αυτή, να μιλήσεις, να ζητήσεις βοήθεια, γιατί σίγουρα αυτό προέκυψε στον καθένα για κάποιον λόγο, για να πάρει ένα μάθημα από αυτό πόσο μάλλον να βγει από αυτή τη μάχη πιο δυνατός και ευσυνείδητος από πριν.

Έχεις πει κάτι που να μετάνιωσες πικρά; Αν ναι, σε ποιον;  


Σίγουρα έχω πει κάτι και το έχω μετανιώσει. Πολλές φορές. Δεν μπορώ να θυμηθώ συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις αλλά το έχω κάνει σίγουρα. Μα όλα αυτά τα λάθη και οι μετάνοιες  για κάποια πράγματα πιστεύω πως γίνονται για κάποιον λόγο, είναι καθορισμένο δηλαδή να γίνει.



Τέλος, θα σου πω κάποιες λέξεις και θέλω να μου τις σχολιάσεις μονολεκτικά. Φόβος


Μοναξιά

Μαγεία


Έρωτας



Wattpad


Ζωή

Όνειρο  


Περιπέτειες



Σχολείο


Αναμνήσεις

Υπέροχα, Άννα, σε ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη! 


Ευχαριστώ πάρα πολύ εγώ για αυτές τις όμορφες ερωτήσεις, ελπίζω να σας κάλυψα. 


>