Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η "Καινούρια" συγγραφέας Εύα μίλησε για τον εαυτό της



Μιλήσαμε σήμερα με την Εύα ή EvaAlev, 14, συγγραφέα της Εφηβικής ιστορίας "Ο Καινούριος" (27Κ και #3 σε Εφηβική Φαντασία)




Από πού πηγάζει η κεντρική ιδέα της ιστορίας Ο Καινούριος;
Δεν νομιζω οτι πηγαζει απο καπου, ισως μερικα γεγονοτα να μου εχουν συμβει και αλλα θα ηθελα να μου συμβουν. Ελπιζω να σε καλυψα
Και πώς σκέφτεσαι να εξελιχθεί η ιστορία;

Γραφω αυθορμητα οτι μου ερχετε εκεινη την στιγμη και αναλογα με την διαθεση μου εξελησετε και η ιστορια
Μάλιστα, Εύα. Πάμε λίγο και τα στα προσωπικά σου. Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά; Και, έχεις εσύ κάποια σχέση τον τελευταίο καιρό;

Ναι πιστευω στον ερωτα με την πρωτη ματια, και οχι δεν εχω καποια σχεση τον τελευταιο καιρο
Εσύ, Εύα, πιστεύεις ότι η φιλία ανάμεσα στις γυναίκες είναι πάντοτε αληθινή;

Φυσικα και οχι, ειναι παρα πολλες που παριστανουν τις φιλες σου μονο και μονο για να σε καταστρεψουν
Έχεις κάποιον εθισμό;

Εθισμο εχω στο κινητο μου, χωρις αυτο δεν μπορω να ζησω!
Καταλαβαίνω.Και ποιος είναι ο αγαπημένος τρόπους διασκέδασης για σένα; Έχεις μεθύσει ποτέ;

Ο αγαπημενος μου τροπος διασκεδασεις ειναι να ειμαι καπου με τους φιλους μου και απλα να κανουμε βλακειες, οχι ποτε δεν εχω μεθυσει.
Πιστεύεις ότι η βάπτιση είναι εναντίον του δικαιώματος του βρέφους στην ελεύθερη επιλογή θρησκείας;

Δεν το νομιζω, το παιδι μπορει να βαπτιζεται αλλα στην πορεια μπορει να ακολουθησει οποια θρησκεια θελει ακομα και αν δεν ειναι επιτρεπτο
Ποιοι συγγραφείς του Wattpad είναι οι αγαπημένοι σου; Τι σε τραβάει σε μια ιστορία για να την διαβάσεις, Εύα;

Δεν εχω καποιον συγκριμενα, αυτο που με τραβαει σε μια ιστορια ειναι το να εχει δραση, αλλα να ειναι και ρομαντικη, να εχει μια πλοκη συναρπαστικη, να μην ειναι μονοτονη.
Υπέροχα, Εύα. Σε ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη!

Εγω ευχαριστω που μου πηρες την συνεντευξη σημαινει πολλα για μενα!!!!

>

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

"...βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο για εμένα"


Μιλήσαμε σήμερα με την Αμαλία ή HaiYoSa, συγγραφέα της Ρομαντικής ιστορίας "Απαγορευμένο Πάθος" (29Κ). 


Από πού πηγάζει η ιδέα της γνωστής ιστορίας "Απαγορευμένο πάθος";
Η κεντρική ιδέα τις ιστορίας μου πηγάζει κυρίως από την καθημερινή μου ζωή. Συχνά βλέπω μαθήτριες να είναι ερωτευμένες με καθηγητές και πιστεύω είναι ένα θέμα που απασχολεί τη νεολαία μας σήμερα. Η ανταπόκριση των αναγνωστών  μου πιστεύω ότι οφείλεται επίσης από προσωπικά βιώματα και το ενδιαφέρον που έχει το θέμα.
Εκτός από το να γράφεις, Αμαλία, διαβάζεις άλλες ιστορίες στο Wattpad;

Φυσικά διαβάζω βιβλία στο wattpad. Τα αγαπημένα μου βιβλία είναι το "Πλοίο της αγάπης" και το "σωματοφύλακας".
Πολύ ωραία, Αμαλία. Για πες μου όμως τώρα, υπάρχει ρομαντισμός στις μέρες μας; Είσαι ερωτευμένη εσύ προσωπικά;

Ο ρομαντισμός σήμερα, δεν είναι ενα συχνό φαινόμενο αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ο ρομαντισμός εξαρτάται από τον χαρακτήρα και την οπτική γωνία των ανθρώπων άρα σε κάθε ζευγάρι διαφέρει. Όσο για το αν είμαι ερωτευμένη, ναι, πιστεύω ότι βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο για εμένα.
Μπράβο σου, Αμαλία. Θα έμπλεκες ποτέ με καθηγητή σου;

Ναι, θα δεχόμουν να είμαι με ένα καθηγητή μου, αν έδειχνε και εκείνος το ίδιο ενδιαφέρον. Δεν βρίσκω κάτι αρνητικό σε μια σχέση καθηγητή-μαθητή. Αρκεί να χειριστούν έξυπνα και διακριτικά το θέμα και όλα θα είναι ένταξη. Όσο για την ηλικία, δεν παίζει κανένα ρόλο στον αληθινό έρωτα. Όποιος αγαπά, αδιαφορεί για τέτοιες προκαταλήψεις.
Πολύ σωστά. Υπάρχει κατάλληλη ηλικία, πιστεύεις, για να κάνει κάποιος/α έρωτα για πρώτη φορά;

Δεν υπάρχει μια κατάλληλη ηλικία για την πρώτη φορά που θα κάνει έρωτα ένα ζευγάρι. Όμως δεν πρέπει να είναι μια επιπόλαιη και βεβιασμένη απόφαση. Είναι απαραίτητο να είναι έτοιμα τα άτομα να αναλάβουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Μάλιστα, Αμαλία. Όσο για σένα, φοβάσαι καθόλου για το μέλλον σου;

ΞΤο μέλλον είναι κάτι που απασχολεί όλους τους νέους. Με φοβίζει η οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας και η δυσκολία στην εύρεση εργασίας. Το προσωπικό επίπεδο δεν με αγχώνει εφόσον η γνώμη μου είναι ότι όλα τα ερωτικά θέματα στη ζωή έρχονται  όταν πρέπει και για ένα λόγο.

Επίσης, ένα άλλο θέμα που θα θελα να μου αναλύσεις, Αμαλία. Ποια είναι η θέση τη γυναίκας στην Ελλάδα;

Η θέση της γυναίκας, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλες σχεδόν τις Ευρωπαϊκές χώρες βελτίωθηκε και ανέβηκε τις τελευταίες δεκαετίες. Μπορώ να πω ότι δεν έφτασε στο επίπεδο του άντρα μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι. Συνεχώς βλέπουμε ότι στις υψηλότερες θέσεις, σε σημαντικά επαγγέλματα, διοικούν άντρες. Εννοείται ότι υπάρχουν και γυναίκες σε υψηλές θέσεις, αλλά σε πόλη μικρότερο αριθμό. Σε όλους τους άλλους τομείς η θέση της γυναίκας είναι ίδια με του άντρα.
Μάλιστα, πολύ ενδιαφέρον! Τέλος, έχεις σκεφτεί ποτέ να γράψεις σε άλλο είδος του Wattpad;

Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να γράψω άλλο είδος βιβλίου. Πιστεύω πως δεν θα έχει κάτι τα υπόλοιπα θέματα δεν με εμπνέουν ιδιαίτερα.
ΕΥπέροχα, Αμαλία, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τη συνέντευξη, εύχομαι τα καλύτερα!
Ευχαριστώ κι εγώ

>

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

"δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ ανθρώπους."


Σήμερα μιλήσαμε με την συγγραφέα της ιστορίας "Schizophreny In Love l.t" (#2 σε Μυστήριο/ Τρόμου/ Θρίλερ), Μαρίνα ή Thomas_Accent.  


Από πού πηγάζει η κεντρική ιδέα της ιστορίας "Schizophreny In Love l.t";
Είναι αστείο αλλά ξεκίνησε αρχικά η ιδέα από την δουλειά που αποφάσισα να κάνω, να γίνω ψυχίατρος και αφού έχω χρόνια ακόμα μπροστά μου μέχρι εκείνη τη μέρα δημιούργησα την Βανέσα Θόμπσον που έχει πάρει ήδη το πτυχίο και εξασκεί κανονικά την δουλειά
Έχεις σκεφτεί ποτέ να γράψεις σε άλλο είδος του Wattpad;

Έχω δοκιμάσει και έχω σκεφτεί να γράψω κάτι διαφορετικό αλλά ποτέ κάτι που να είναι ήπιο δηλαδή ρομαντικά δεν μπορώ να γράψω εάν δεν είναι στη μέση μιας μάχης ή την αποκάλυψη των ζόμπι χαχα
Μάλιστα, Μαρίνα, πάμε λίγο και στα προσωπικά σου. Είσαι ερωτευμένη;

Δεν είμαι ερωτευμένη όχι και βασικά δεν πιστεύω στις μακροχρόνιες σχέσεις διότι ότι και να κάνεις κάθε τι ωραίο κάποια στιγμή ξεθωριάζει και χάνει την λάμψη του.
Πιστεύεις στην φιλία μεταξύ αντρών-γυναικών;

Ωραία ερώτηση και ναι πιστεύω στη φιλιά ανάμεσα σε δύο διαφορετικά φύλα. Η αλήθεια να λέγεται εδώ και τρία χρόνια είμαι σε μια παρέα με περισσότερα αγόρια παρά κορίτσια γιατί τα βρίσκω πιο διασκεδαστικά και πιο λάσκα θα έλεγα σε θέματα διασκέδασης και καλοπέρασης.
Έχεις νιώσει ποτέ προδοσία από κάποιον φίλο/η, Μαρίνα;

Ναι ήταν μόνο μια φορά. Έχω νιώσει αρκετές φορές να με προδίδουν οι πρώην καλύτερες φίλες μου και πραγματικά δεν το εύχομαι σε κανέναν να νιώσει κάπως έτσι. Έχανα τη γη κάτω από τα πόδια μου και μέχρι και τώρα δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ ανθρώπους.
Ποια θρησκεία ακολουθείς; Πιστεύεις ότι το Ισλάμ είναι ακραίο για την σύγχρονη κοινωνία;

Χριστιανή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι κάθε Κυριακή εκκλησία χαχ. Πιστεύω πώς η νοοτροπία τους είναι ακραία ακόμα και εάν με την δική τους οπτική τους φαίνεται σωστό ναι στη σύγχρονη κοινωνία είναι αρκετά βίαιη.
Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για μια γυναίκα και έναν άντρα αντίστοιχα να κάνουν έρωτα για πρώτη φορά;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κατάλληλη ηλικία εάν έχεις βρει τον σωστό άνθρωπο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι σε μικρή ηλικία είναι αποδεκτό.
Εσύ ακολουθείς την μόδα; Τι είναι σημαντικότερο στο μακιγιάζ;

Για να πω την αλήθεια δεν την ακολουθώ καθόλου. Είμαι από τις γυναίκες που θα βάλουν ένα τζιν μια καλή μπλούζα και θα βγουν. Και ούτε χρησιμοποιώ μακιγιάζ διότι υποστηρίζω την φυσική ομορφιά.
Υπέροχα, Μαρίνα, τελευταία ερώτηση για σένα. Διαβάζεις άλλα βιβλία στο Wattpad; Θες να μας πεις τα αγαπημένα σου;
Φυσικά και διαβάζω! Κυρίως όμως στην αγγλική γλώσσα. Τα αγαπημένα μου είναι το Illegally Yours fanfic και το Psycho Sitter πάλι fanfic. Το ένα ήταν τόσο αστείο και όμως τόσο σαν πραγματικό και το δεύτερο γιατί μου αρέσουν τα τρελά, με δράση και μυστήριο/θρίλερ.
Μάλιστα, Μαρίνα, σε ευχαριστώ πολύ για την συνέντευξη.

Εγώ ευχαριστώ!


>

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

GIF ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ WATTPAD ΙΣΤΟΡΙΩΝ #1




Κεφάλαιο 90

Το λάθος λέιζερ...




Η μαφία του Άντισον ζει...




Το...τέλειο ταγκό...






Σεξ, σεξ και...σεξ...







>