Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

"Αν το άτομο που μου άρεσε ήταν του ίδιου φύλου..."


No more glowing in the dark for my heart



Θα έγραφες δεύτερο βιβλίο για την ιστορία "Επικίνδυνα Σε Θέλω"; 


Οχι, δεν θα έγραφα δεύτερο βιβλίο. Πιστεύω ότι τα έδωσα όλα στο πρώτο και θα ήταν ανώφελο να γράψω και δεύτερο. Είναι καλό να ξέρει κανείς πότε πρέπει να τελειώσει μια ιστορία, ώστε να μην καταντήσει να είναι "τραβηγμένη".

Η πηγή εμπνεύσεως του "Να με προσέχεις"; 

Δεν θα έλεγα ότι είχα κάποια πηγή έμπνευσης. Απλώς έψαχνα πάλι μια love-hate ιστορία με το ίδιο σχεδόν όπως το "Επικίνδυνα σε θέλω."  Μπορεί βέβαια να πήρα και μερικές ιδέες από διάφορες ταινίες και σειρές.

Βάζεις γεγονότα αληθινά στις ιστορίες σου; 


Σε μερικά κομμάτια ναι! Οι περισσότερες ατάκες (κυρίως) τις χρησιμοποιώ και στην καθημερινή μου ζωή. Αλλά σπάνια θα βάλω αυτούσια αληθινά γεγονότα χωρίς να του βάλω μια δόση χιούμορ ή δράματος παραπάνω 

Έχεις ερωτευτεί ποτέ καθηγητή σου; 


Να ερωτευτώ; Όχι. Να θαυμάσω; Σίγουρα! Έτυχε και γνώρισα έναν καθηγητή που πραγματικά με γοήτευσε. Σε λογικά πλαίσια βέβαια. Είναι από εκείνες τις φορές που ευχόμουν να τον είχα γνωρίσει σε κάποια άλλη στιγμή, όταν συνθήκες θα το επέτρεπαν



Ποιο είναι το βασικό μήνυμα της ιστορίας "Επικίνδυνα Σε Θέλω"; 


Το μόνο μήνυμα που ήθελα να περάσω μέσα από την ιστορία ήταν ότι δεν είναι κακό να είσαι ο εαυτό σου. Η πρωταγωνίστρια ήταν τρελή, έξω καρδιά, δεν φοβόταν να δείξει ποια πραγματικά ήταν. Δεν πήγαινε με τα κοινωνικά στερεότυπα, ήταν ο χαζός και ανώριμος εαυτός της ακόμα και όταν βρήκε τον μεγάλο έρωτα. Και φυσικά, αυτό ο μεγάλος έρωτας δεν την άλλαξε. Δεν έχασε την προσωπικότητα της για να αρέσει.

Πάμε στις κοινωνικές ερωτήσεις. Ποια είναι η στάση σου απέναντι στην ομοφυλοφιλία; Είσαι υπέρ των γάμων των ομοφυλοφίλων; 


Το θέμα της ομοφυλοφιλίας είναι ευαίσθητο θέμα κυρίως στην Ελλάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι όταν υπάρχει αγάπη η γνώμη η δική μου περισσεύει. Έτσι και αλλιώς, το τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του είναι δική του υπόθεση, αρκεί βέβαια να κρατάει μια αξιοπρεπή στάση και οι επιλογές του να μην λειτουργούν σε βάρος των άλλων. Όσον αφορά το γάμο φυσικά και είμαι σύμφωνη! Και για τους θρήσκους, ο Θεός δέχεται τον κάθε άνθρωπο όπως είναι εφόσον δεν έχει στη ψυχή του κακία και μίσος αλλά μόνο αγάπη. 

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για μια γυναίκα και έναν άντρα αντίστοιχα να κάνουν έρωτα για πρώτη φορά; 

Για μένα κατάλληλη ηλικία είναι όταν το μυαλό και το σώμα έχει ωριμάσει. Σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να κάνει το σώμα του ότι θέλει, αλλά έρωτας για μένα είναι μια πράξη που ταυτίζεται με την αγάπη. Δεν πιστεύω ότι κάποιος από την ηλικία των 13-15 έχει βιώσει έναν τόσο θυελλώδη έρωτα, ώστε να προχωρήσει. Είναι μια ηλικία τόσο τρυφερή, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι βιάζονται να μεγαλώσουν.

Πάμε τώρα στα προσωπικά σου. Έχεις πει ποτέ κάτι που να μετάνιωσες; Αν ναι, σε ποιον; 


Μέχρι στιγμής έχω μετανιώσει για αυτά που ήθελα να πω σε κάποιον και δεν τα είπα! Ωστόσο, είμαι και άτομο που η γλώσσα μου πάει ροδάνι, οπότε έχω πει και κάποια σκληρά πράγματα σε φίλους κυρίως όταν βλέπω ότι ξεφεύγουν από το συνήθη εαυτό τους." 



Είσαι ερωτευμένη; Τι θα διάλεγες αν έπρεπε: έρωτα ή καριέρα; 

Έχω να ερωτευτώ πολύ καιρό..Αν άξιζε ο υποτιθέμενος έρωτας δεν βρισκόμουν σε θέση να διαλέξω, αλλά θα γινόταν μια αμοιβαία προσπάθεια, ώστε να συνδυαστούν και ο έρωτας και η καριέρα.

Δώσε μια συμβουλή αν θες σε κάποια κοπέλα που ντρέπεται να δείξει το ενδιαφέρον της σε κάποιον. Είσαι υπέρ του πρώτου βήματος; 

Εμείς οι κοπέλες είμαστε περίεργα πλάσματα..Έχουμε άπειρες ανασφάλειες οπότε είναι αρκετά δύσκολο να κάνει κάποια το πρώτο βήμα. Ευτυχώς ζούμε μέσα σε μια ψηφιακή εποχή. Αν η μια κοπέλα ντρέπεται τόσο πολύ να εκφράσει τα αισθήματα της, υπάρχει η λύση των social media. Ένα μήνυμα, ένα Like έστω ένα follow είναι αρκετά πιστεύω για να καταλάβει αν υπάρχει και το ελάχιστο ενδιαφέρον από τη πλευρά του.

Τέλος, θα έβγαινες ποτέ με άτομο του ίδιου φύλου; 


Αν το άτομο που μου άρεσε ήταν του ίδιου φύλου φυσικά και θα έβγαινα μαζί του! Δεν έχω τέτοια θέματα εφόσον ήθελα και με ήθελε γιατί όχι! Λειτουργώ με το συναίσθημα και αυτό είναι που με κατευθύνει σε όποια κατεύθυνση θέλει.


>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου